КВІ
П'ятниця
26
10:36

​Поліція викрила двох крадіїв мобільних телефонів

2 серпня двоє жителів Житомирщини втратили ґаджети через власну необачність. Поліцейські встановили причетних до крадіжок.

До Любарського відділення поліції звернулась 39-річна жителька смт Мирополя із повідомленням про крадіжку у неї мобільного телефону. Жінка розповіла, що близько 11.00 зайшла поїсти до кафе у районному центрі. Там на деякий час необачно залишила на столику свій ґаджет. Коли ж похопилася – телефон, вартістю 4 тисячі гривень, зник.


На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці встановили, що до вчинення злодіяння причетний 41-річний житель району. У чоловіка вилучили викрадене.


Цього ж дня до овруцьких поліцейських звернувся 33-річний житель с. Ігнатполя. Заявник розповів, що увечері у місцевому магазині він лишив на кілька хвилин свій мобільний телефон на прилавку, звідки той і викрали.


Поліцейські опитали свідків та очевидців події, а також вивчили записи з камери відеоспостереження, встановленої у торгівельному закладі. Відтак вони з’ясували, що до правопорушення причетний 49-річний житель сусідньої області. Нині чоловіка розшукують.


Нині у рамках розпочатих кримінальних проваджень за ст. 185 (Крадіжка) ККУ триває подальше з’ясування обставин подій.


За чинним законодавством таке правопорушення карається штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 80 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців або позбавленням волі на строк до 3 років.


Шановні громадяни! Відповідально ставтеся до збереження власних коштів та майна. Перебуваючи у місцях масового скупчення людей, на автостанціях та вокзалах, у кафе, барах, розважальних та торгівельних закладах тощо, будьте уважними та обачними. Не демонструйте невідомим особам вміст ваших сумок та гаманців, не залишайте цінні речі на видноті та без нагляду. Цим ви можете привернути увагу зловмисника та зазнати значних збитків.

Вчора

Сторінки:
Нагору