КВІ
Субота
27
01:37

​У Бердичеві поліція затримала гаражного злодія

Працівники кримінального блоку Бердичівського відділу поліції розшукали 30-річного місцевого жителя, який обкрадав гаражі бердичівлян. Нині триває досудове розслідування.

Оперативники кримінальної поліції провели низку заходів, аби встановити та розшукати особу, причетну до крадіжок з гаражів жителів районного центру. Злодіяння були вчинені кілька місяців тому, а з приміщень зникали інструменти та інше цінне майно.

У результаті проведеної роботи поліцейські встановили особу і затримали підозрюваного. Ним виявився 30-річний раніше судимий за майнові злочини місцевий житель.

Як з’ясувалося чоловік обирав гаражі з найпростішими і ненадійними замками, які просто зривав. Викрадав ті речі, що міг одразу ж продати випадковим перехожим.

– Нині встановлена причетність чоловіка до двох таких крадіжок у місті, – коментує начальник Бердичівського відділу поліції Ольга Зінченко. – Він свою провину визнає. Судом йому обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Триває досудове розслідування за ч.3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням в приміщення) Кримінального кодексу України, в ході якого правоохоронці встановлюють місце знаходження викраденого майна, а також перевіряють молодика на причетність до аналогічних злочинів на території міста та району.

За чинним законодавством чоловікові може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору