КВІ
П'ятниця
26
13:19

​У Житомирі поліцейські охорони щодня затримують магазинних злодіїв та припиняють бійки

Упродовж останніх днів чергові наряди поліції охорони виїздили за тривожними сигналами, які надходили на пульт Центру технічної охорони, зокрема і на виклики з торгівельних та розважальних закладів у Житомирі. У результаті правоохоронці затримали двох магазинних злодіїв та двох дебоширів, які у місцевому кафе з’ясовували стосунки.

По обіді з одного з житомирських супермаркетів надійшов тривожний сигнал. По прибуттю поліцейські з’ясували, що працівники торгівельного закладу помітили молодика, який намагався пройти повз касу з цілим пакунком товарів, не розрахувавшись.


Як встановили поліцейські, хлопець, на якого вказали очевидці, встиг винести за межі каси товару на майже 2 тисячі гривень, причому обрав досить специфічний асортимент: настільні ігри, дитячі іграшки, калькулятор, бінокль, будильник тощо.


Як з’ясувалось, затриманий – місцевий 23-річний студент. Хлопець у скоєному зізнався. Для встановлення обставин події його доставили до Житомирського відділу поліції.


Наступного вечора з цього ж торгівельного закладу надійшов ще один виклик. Поліцейські охорони з’ясували, що цього разу 26-річний житель Житомирського району сподівався безкоштовно розжитися двома пляшками віскі загальною вартістю понад 1300 гривень.


А уночі наряд поліцейських охорони отримав виклик з місцевого кафе. Як з’ясувалось, двоє відвідувачів до пізньої пори відпочивали та вживали спиртне, а згодом поконфліктували. Словесна перепалка переросла у бійку.


Молодиків розборонили. Обох, 35-річного та 26-річного житомирян, доставили до поліційного відділу. Один з чоловіків звернувся із заявою через побиття. Нині триває з’ясування обставин події.

Вчора

Сторінки:
Нагору