КВІ
П'ятниця
26
14:06

​В Коростені під час пожежі в житловому будинку постраждала жінка

15 лютого о 08:25 до Служби порятунку «101» м. Коростень надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку. На місце події виїхало одразу два відділення рятувальників.

З’ясувалося, що вогнем охоплено частину покрівлі, 2 кімнати та кухню. Також існувала загроза поширення полум’я на розташовані поруч дерев’яні господарчі будівлі. Процес гасіння ускладнювався великою пожежонавантаженістю горища оселі – приміщення повністю заповнене сіном для годування худоби.


Крім того, найближче вододжерело знаходилось на відстані близько 2 км. Зважаючи на усі фактори ризику керівник гасіння пожежі залучив додаткові сили та засоби для безперебійної подачі води.


До прибуття рятувальників мешканці самостійно покинули оселю, проте одній із жінок стало зле. Медики швидкої допомоги госпіталізували її до лікувального закладу з попереднім діагнозом «отруєння чадним газом».


О 08:48 пожежу локалізовано. Рятувальники не допустили збільшення масштабів пожежі. Ліквідація надзвичайної події наразі триває. На місці працюють 12 чоловік особового складу та 3 пожежних автомобілі.


Усі обставини з’ясовуються.

Вчора

Сторінки:
Нагору