КВІ
П'ятниця
26
23:37

​В Новому 2017 році в Новограді-Волинському першою народилася дівчинка

За гарною традицією у перші дні нового року представники міської влади вітають перших новонароджених у 2017 році новоград-волинців.

2 січня 2017 року міський голова Віктор Весельський, секретар міської ради Олена Пономаренко, заступники міського голови Лариса Шутова та Оксана Гвозденко, головний лікар міськрайТМО Василь Борис, начальник відділу охорони здоров’я Любомир Дутчак, начальник управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Наталія Борис, заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Володимир Гусєв, представники ЗМІ побували у пологовому відділені і привітали щасливих матусь із Новим роком та народженням нового життя, а дітей - із першим їх Днем народження!

1 січня о 04 годині 15 хвилин у пологовому відділені міськрай ТМО першою народилася дівчинка вагою 3 кг 200 г. Це друга дитина в родині.

Віктор Леонідович привітав маму Ярославу Тильну і вручив подарунки – мультиварку, м’яку іграшку та квіти. А також квіти та солодкі подарунки отримали ще двоє матусь, які 1 січня одні із перших подарували світу нові життя.

Міський голова та всі присутні побажали мамам та їх малечі здоров’я, радості, щоб у їх родинах завжди лунав сміх та здійснювалися найзаповітніші мрії, щоб дітки росли міцними та розумними, радували своїх батьків.

Зазначимо, що у 2016 році в пологовому відділенні народилося 928 немовлят.

Сторінки:
Нагору