КВІ
П'ятниця
26
11:33

​Віталій Бунечко відвідав збори військових резервістів у Бердичівському районі

На Житомирщині розпочалися масштабні навчальні збори з військовозобов’язаними та резервістами області, в яких беруть участь кілька тисяч осіб. Відвідав навчальні збори поблизу с. Скраглівка Бердичівського району голова ОДА Віталій Бунечко 20 вересня.

«Вчора у Новограді ми зустрічали славнозвісну 30-ку, бійці якої у повному складі після 8 місяців участі в Операції об’єднаних сил повернулися додому. Бажаю вам гарно пройти навчання та у разі потреби захисту країни ні на секунду не задумуватися над виконанням свого обов’язку», – сказав Віталій Бунечко.


З 19 вересня 2019 року на Житомирщині розпочалися масштабні навчальні збори з військовозобов’язаними та резервістами області. Учасники зборів до 28 вересня пройдуть повний курс навчання та здобудуть нові навички за своєю військово-обліковою спеціальністю. На навчальні збори територіальної оборони до Бердичівського району приїхали понад 2 тис. резервістів.


Участь у навчальних зборах також взяв заступник командувача Сухопутних військ з територіальної оборони генерал-майор Анатолій Баргилевич.


«Ви та рушійна сила, яка забезпечить на території Житомирщини конституційний порядок, якщо виникне в цьому необхідність. Бажаю, щоб ви опанували навички та особливості служби», – наголосив генерал-майор Анатолій Баргилевич.


Також голова ОДА побував в Обласному госпіталі для ветеранів війни та оглянув Гришковецьку гімназію.


Нагадаємо, що 19 вересня голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко разомі з родинами та рідними Героїв зустрів бійців у м. Новоград-Волинський.


Довідково. Під час перебування на зборах резервістам гарантується збереження місця роботи, займаної посади та середньої заробітної плати на підприємстві, в установі, організації, незалежно від підпорядкування і форм власності, а також вони будуть забезпечені безкоштовним медичним обслуговуванням, якісним харчуванням та речовим майном, соціальний пакет та фінансові виплати – згідно чинного законодавства.

Учасники (військовозобов’язані, резервісти) навчальних зборів не будуть залучені до операції об’єднаних сил (ООС) та інших військових дій на сході України.

Вчора

Сторінки:
Нагору