КВІ
Субота
27
07:39

​Фастівський індустріальний парк включено до Реєстру

11 січня 2017 року у Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України відбулося засідання постійно діючої міжвідомчої комісії з підготовки рекомендацій щодо включення індустріальних (промислових) парків до Реєстру індустріальних (промислових) парків.

На порядку денному розглядалося питання щодо включення Фастівського індустріального парку до Реєстру. Фастівський індустріальний парк було створено з ініціативи Фастівської міської ради з метою залучення інвестицій в економіку міста та створення нових робочих місць.

Розміри Індустріального парку «Фастіндастрі» складають 15 гектарів, а у самому парку планується створити біля 450 робочих місць.

Засіданням комісії вирішено включити під №17 індустріальний парк «Фастіндастрі» до Реєстру індустріальних (промислових) парків України. Це надасть можливість заручитися фінансовою підтримкою держави у питаннях облаштування парку та пошуку інвесторів.

Наступний крок – проведення конкурсу з вибором керуючої компанії індустріального парку «Фастіндастрі» у відповідності до Закону України "Про індустріальні парки".

На даний проект покладаються великі надії, адже він може стати рушійною силою диверсифікації економіки міста, залучення додаткових коштів до бюджетів усіх рівнів, що сприятиме процвітанню міста та підвищенню рівня життя його мешканців.

Вчора

Сторінки:
Нагору