ТРА
П'ятниця
3
18:42

​У Житомирі двоє підлітків влаштували небезпечні прогулянки по підвісному мосту через річку Тетерів. ВІДЕО

22 квітня 2024 року у житомирських Telegram-каналах розмістили відео, на якому двоє підлітків ходять по бокових конструкціях пішохідного підвісного мосту через річку Тетерів, що у Шодуарівському парку у Житомирі. Міст має 4 такі конструкції, які розташовані з обох боків на висоті 30 метрів.

Про це Суспільному розповів директор комунального підприємства "Парк" Сергій Бондар.


"Всі, хто або виходить на ці опори, або на самі перила піднімаються, щоб перехилитися, то будь-який порив вітру може їх скинути в будь-якому напрямку. Є охорона парку, яка як таке бачить, то вживає заходів: або викликає поліцію, або зв'язується з керівництвом", — сказав Сергій Бондар.


Кореспонденти запитали чотирьох перехожих, чи бачили вони подібні випадки.


"Так, бачила часто. Це дуже страшно, можуть впасти. Підлітки в нас емоційні дуже. Зауваження зараз підліткам якщо зробити, то вони реагують дуже жорстко, агресивно, тому не робили", — розповіла Уляна.


"Вперше чую таке, не бачив ні разу", — сказав Володимир.


"Ми частенько з дитиною ходимо тут, але такого не бачили", — розказала Єлизавета.


"Колись, коли я був малим, то також залазив туди. Цікаво було подивитися, але я це робив, коли тут взагалі нікого не було. Про безпеку, звісно, думав, але дуже цікаво було подивитися, що і як воно. Ну, а щоб сам бачити когось, то я не бачив нікого", — розповів Сергій.


Речниця Головного управління Нацполіції в Житомирській області Вікторія Дубовик розповіла, що звернень до поліції з приводу того, що конструкціями мосту ходять підлітки, не було.


"З цього приводу звернень не надходило, але ми часто бачимо в соцмережах, особливо в TikTok, коли викладають подібні відео. Чомусь, на жаль, така тенденція, що не телефонують на "102", а викладають відразу ж в соціальні мережі. Тому хочеться звернутися до житомирян: "Якщо бачите подібні ситуації, особливо ті, які загрожують життю та безпеці людей, особливо дітей, відразу ж телефонуйте до поліції". Якщо брати паркову зону, то у будні там патрулює управління патрульної поліції, у вихідні дні — додаткові наряди поліції міста", — сказала Вікторія Дубовик.

Вчора

Сторінки:
Нагору