КВІ
П'ятниця
26
03:03

​Юрій Павленко провів прийом громадян у Новограді-Волинському (Р)

Громадська приймальня народного депутата, голови Житомирської обласної організації ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Юрія Павленка вже рік працює у Новограді-Волинському на Житомирщині. За цей час понад сотня жителів міста звернулися до приймальні за допомогою. Жодне звернення новоград-волинців не залишилося без розгляду.

Юрій Павленко провів у Новограді-Волинському прийом громадян, під час якого дізнався, що найбільше турбує містян.


«Поспілкувався із жителями Новограда-Волинського і можу сказати, що людей хвилюють ті ж самі проблеми, що й жителів інших населених пунктів Житомирщини та України. Громадяни обурені зменшенням обсягів субсидій і визнають, що економлять споживання газу, а тому у декого в оселях нині температура не підіймається вище 10-12 градусів. Пенсіонери скаржаться на осучаснення пенсій, бо впевнені, що це ще більше поглибило соціальну нерівність. Одна жінка розповіла, що, маючи 35 років стажу, отримала лише 40 гривень надбавки», - зазначив політик.


«Найбільше скарг вислухав від військових пенсіонерів, яких взагалі не торкнулося осучаснення пенсій. У Новограді-Волинському із 12 тис. пенсіонерів 2,5 тис. – це саме колишні військові, яким уже 4 роки ніхто не підвищував пенсій. Жителі Новограда-Волинського зізнаються, що не згодні із тими реформами, про які не припиняє говорити уряд, як про одне із найбільших своїх досягнень. Відчувається тотальна зневіра, розчарування і страх перед майбутнім, причому не лише серед людей старшого віку, але й серед молоді», - розповів Юрій Павленко.

Народний депутат відзначив роботу керівника міського партійного осередку ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Олега Журбенка. Лідеру новоград-волинських опозиціонерів вдалося сформувати надійну й потужну команду з людей, які попри тиск та залякування відкрито заявляють про партійну приналежність і працюють для своїх виборців.


«Громадська приймальня у Новограді-Волинському працює для того, аби підтримувати постійну комунікацію з людьми. Усі звернення ми розглядаємо і в міру можливостей прагнемо допомогти кожному. Частину проблем можуть вирішити депутати міської, районної та обласної рад. Тому разом зі мною сьогодні вели прийом керівник фракції ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ у обласній раді Анатолій Мелашенко та депутат облради Наталія Рибак. Крім того, у нас є юристи, які надають консультації та направляють запити у профільні структури та відомства, аби захисти громадян від чиновницького свавілля», - наголосив Юрій Павленко.


Громадська приймальня народного депутата знаходиться у м. Новоград-Волинський по вул. Героїв Майдану, 24. Прийом громадян проводиться із понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Вчора

Сторінки:
Нагору