КВІ
П'ятниця
26
13:12

​У Житомирі десантники отримали державні нагороди від Президента України. ФОТО

У Житомирі Президент особисто вручав нагороди десантникам

У День високомобільних десантних військ сьогодні, 2 серпня, Президент України Петро Порошенко у Житомирі вручив військовослужбовцям високі державні нагороди.

За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня нагороджено капітана В’ячеслава Волобуєва, майорів Михайла Каморянського та Віталія Сердюка, старших лейтенантів Сергія Мирного, Сергія Присняка і Петра Яцишина, молодшого лейтенанта Сергія Омельчука.

Орден «За мужність» ІІІ ступеня отримали молодші сержанти Андрій Водоп’янчук і Олександр Кабаненко, молодший сержант Владислав Шматченко, сержант Микола Тобейчик, старшина Олександр Хрипченко та солдат Максим Шишков.

Старший солдат Олександр Беспалов, солдати Дмитро Козін і Дмитро Кочнєв, молодші сержанти Володимир Бідніченко, Віталій Войтович та Олександр Кулінка, сержант Сергій Кузьмишин і старший солдат Олександр Тимошенко отримали з рук Глави держави медаль «Захиснику Вітчизни».

Вчора

Сторінки:
Нагору