КВІ
П'ятниця
26
12:32

​Батько з обріза застрелив сина – у Житомирі затримали вбивцю. ВІДЕО

15 березня до поліції надійшло повідомлення від медиків про констатацію смерті чоловіка в одній із квартир Житомира у результаті вогнепального поранення. Після проведення низки слідчо-розшукових дій поліцейські затримали 67-річного батька загиблого за підозрою у причетності до діяння. Наразі розслідування події триває.

За інформацією правоохоронців, було проведено низку першочергових слідчих дій: оглянули місце події, опитали ймовірних свідків, вилучили речові докази та зброю.


Що вдалося встановити:

- у квартирі проживали двоє чоловіків, 1953 та 1981 років народження, батько та син.

- напередодні ввечері до них прийшов знайомий, який залишився до наступного дня.

- у момент цієї надзвичайної події у квартирі перебували усі троє.


Знайомий, за його словами, спав, оскільки перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння. Нині поліцейські встановлюють у рамках відкритого кримінального провадження те, що відбувалося між батьком та сином.


Як вдалося з'ясувати, що між рідними давно тривав конфлікт, який підсилювався зловживанням алкоголем. Адже син ніде не працював та нерідко після вживання спиртного ставав досить агресивним.


Наразі триває досудове розслідування за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Зброю, з якої ймовірно стріляли, вилучили. За попереднім висновком експерта, це обріз гладкоствольної мисливської рушниці, на якому знищено ідентифікаційні номери. Також з квартири вилучені гільзи та набої калібру 16 міліметрів. Призначено низку експертних досліджень.


За умисне вбивство визначено покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору