ТРА
Понеділок
13
16:59

​У Житомирі змінили керівника обласного департаменту регіонального розвитку: що відомо

Станом на третє січня 2024 року в департаменті регіонального розвитку Житомирської обласної військової адміністрації змінився керівник — обов'язки попередньої керівниці Інни Хоменко тепер виконує Сорокін Сергій Борисович.

Інформацію про це кореспонденти Суспільного Житомир знайшли на українському сервісі моніторингу Опендатабот. В даних вказано, що керівник у департаменті змінився з другого січня 2024 року.


На сайті Житомирської ОВА станом на дев'яту ранку третього січня значилася керівницею департаменту ще Інна Хоменко. Менш, ніж за годину інформацію в розділі про керівника змінили, вказавши Сергія Сорокіна.


Очільниця управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Житомирської ОВА Ірина Дембіцька порадила Суспільному звернутися за коментарем до департаменту регіонального розвитку.


Станом на 9:30 стаціонарний номер департаменту не відповідав. Номер, закріплений за Сергієм Сорокіним — теж. Кореспондентам Суспільного вдалося зв'язатися із заступником директора департаменту Віктором Мединським, який підтвердив інформацію про те, що Інна Хоменко більше не працює керівницею департаменту.


"Більше можете запитати у нового керівника, але він зараз ще на нараді", — сказав Віктор Мединський.


Суспільне намагалося вийти на зв'язок із Інною Хоменко, аби з'ясувати причини звільнення, але станом на 9:30 вона була поза зоною досяжності.


За даними Opendatabot, Інна Хоменко була призначена тимчасовою виконувачкою обов'язків директорки департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА у жовтні 2019 року, замінивши на цій посаді Євгена Кульчицького.


За результатами конкурсу, який провели 29 жовтня 2019 року, Інну Хоменко призначили директором департаменту регіонального розвитку. Відповідне розпорядження "Про визначення переможця конкурсу" Віталій Бунечко підписав 4 листопада після проведення особистих співбесід із кандидатами на посаду. До виконання обов'язків Інна Хоменко приступила з 14 листопада.


В Єдиному державному реєстрі декларацій вказано, що востаннє декларацію про доходи Інна Хоменко подавала у 2021 році. На той момент у неї у співвласності з 1996 року значилася частка квартири у Києві площею 28,6 квадратних метрів.

Вчора

Сторінки:
Нагору