ТРА
Четвер
23
21:51

​Лісівники Житомирщини і Київщини пропонують відвідати один зі 142 рекреаційних пунктів у різних куточках обох областей

Ці рекреаційні зони створені для комфортного відпочинку на природі. На кожній території є альтанки для великих компаній, питна вода, облаштовані місця для розпалювання вогнищ і приготування їжі, зони для паркування, а для наймолодших відвідувачів – веселі та безпечні дитячі майданчики. Лісівники максимально потурбувалися про всі зручності.

Всі послуги абсолютно безкоштовні. Лісівники прагнуть створити затишні умови для сімейного відпочинку на природі, де можна розслабитися, провести час в родинному колі та близьких друзів.


Також вам не доведеться витрачати багато часу в дорозі. Рекреаційні пункти знаходяться поблизу головних транспортних артерій та швидкісних магістралей. Тому ви легко зможете дістатися до них на власному транспорті.


Рекреаційні пункти – це не лише місце для відпочинку, але й важливий фактор збереження лісів. Завдяки їм відпочивальники мають можливість розвести вогнище та приготувати їжу в спеціально відведених місцях, а не в лісі, де це може призвести до раптового і неконтрольованого загоряння. Це запобігає витратам на гасіння пожеж та збиткам від втрат у лісі. Окрім того, наразі діє сувора заборона на відвідування лісових масивів в багатьох регіонах України, зокрема через ризик натрапити на вибухонебезпечні предмети. Рекреаційні пункти – це необхідна та безпечна альтернатива.


Лісівники ДП «Ліси України» постійно оновлюють та модернізують рекреаційні пункти.

Сторінки:
Нагору