БЕР
Вівторок
19
12:38

​Велике будівництво на Житомирщині: Віталій Бунечко оглянув реконструкцію стадіону у Чуднові

Цього року у рамках національної програми «Велике будівництво», яку ініціював Президент України Володимир Зеленський, у Житомирській області будують/реконструюють 6 спортивних об’єктів. Так, до цього переліку входить і реконструкція стадіону у м. Чуднові.

Сьогодні, 8 липня, у рамках робочої поїздки до Чуднівського району голова ОДА Віталій Бунечко особисто оглянув хід будівельних робіт на майбутньому стадіоні.

«Це ще один важливий об’єкт «Великого будівництва» на Житомирщині, – говорить Віталій Бунечко про стадіон у Чуднові. – Розвиток спортивної інфраструктури – важливий напрям роботи, адже для дітей повинні бути створені відповідні умови для занять спортом, розвитку та здорового зростання».


За інформацією департаменту регіонального розвитку ОДА, загальна кошторисна вартість стадіону складає 5 927,182 тис. грн. Будівництво розпочато у 2020 році. Підрядна організація ТОВ «МІТТЕЛ». Наразі будівельна готовність об’єкту становить 26%. Ведуться підготовчі роботи. Об’єкт планується ввести в експлуатацію до 15.10.2020.


Вчора

Сторінки:
Нагору