КВІ
П'ятниця
26
11:35

​Тетяна Пашкевич: Літній відпочинок взимку

Яку країну обрати для відпочинку взимку, які поширені напрямки, на яких умовах в’їзду, ціна - читайте далі.

Зима у розпалі, попереду морози, холод, а хочеться тепла. Погрітися на сонечку, покупатися у моречку, полежати на теплому пісочку, попивати коктейлі, заїдаючи екзотичними фруктами, листаючи книжечку, куплену за «тисячу»….


Все це можна взимку. Хто не скористався відпусткою - саме час це зробити. Для вас я підібрала ТОП країн, які користуються попитом взимку. Читайте, зберігайте, бронюйте, плануйте, мрійте, відкладайте, але не подорож, а гроші на неї.



- Єгипет - номер один у більшості українців. За його доступністю у ціні, швидким перельотом, теплим Червоним морем, яке багате підводним світом, системою харчування і тд… Єгипетська цивілізація залишила у спадок чимало не розгаданих таємниць, зокрема, Піраміди, які взимку відвідати найкомфортніше, бо без спеки. Погода на січень, лютий +22-24 градуси тепла. Віза потрібна (25 доларів США) у Хургаду та Марса-Алам, безвіз у курорт Шарм-Ель-Шейх ( взимку тут буде затишніше). Не вакцинованим від 12 років потрібно здати тест до вильоту. Ціна на 7 ночей за двох - готель 3* - від 12 тис грн, 4* - від 14 тис грн, 5* - від 17 тис грн. У вартість включено переліт, трансфер, харчування «All inclusive», проживання.




- ОАЕ - Дубай, Шарджа, Фуджейра – останній місяць розпродажів. Ці курорти радо та з теплом +27-30 зустрічають туристів. У Дубаї нині є можливість потрапити на всесвітню престижну виставку EXPO 2020. Те ж Червоне море, але водночас пафос, дороговизна та вишуканість в архітеркурному плані. Від 12 років потрібен тест ПЛР до вильоту, а також по прильоту в аеропорті. Ціни - за двох за 7 ночей без харчування, з перельотом, трансфером та строховкою - 3* від 21 тис грн, 4* - від 23 тис грн, 5* - від 26 тис грн.




- Танзанія - парки сафарі, бірюзовий океан, «акуна-матата». Повітря +35, океан +27. Рекомендую північ або північний-схід острову Занзібар. Взимку тут найменш відчутні припливи та відливи. Найпопулярніші пляжі - Нунгві, Кендва, відомий «італійський» пляж Ківенгва. Потрібна віза, яка коштує 50 доларів США, тест до прильоту та модливий тест по прильоту 25 дол. Ціни: від 56 тис грн з сніданками, або від 73 тис грн з харчуванням на 10 ночей. Є прямий переліт з Києва, який триває близько 9 годин. Різниця у часі також невелика - 1 година, в той час, коли в країні, що нижче різниця в 6 годин.




- Домініканська Республіка - «рай на землі», - так часто називають її туристи. Країна, де 96% християн, де місцеві більшість не вміють плавати, не палять, хоча екпортують тютюн, тут сієста до 16 години, устриці дешевші за лимони, де пісок як мука…. В’їзд усім без виключення дозволено без будь-яких текстів й тд. Віза не потрібна. Переліт 11 годин. Погода +29-30 тепла. Атлантичний океан та Карибське море - найкраще поєднання. Регіони для відпочинку - Кап Кана (еліта), Пунта-Кана (центр туризму), Бока-Чіка (нічне життя), Санта-Домінго (столиця, архітектура, не пляжний). Ціна: на 10 ночей за двох з «All inclusive» 3* від 74 тис грн, 4* від 78 тис грн, 5* від 80 тис грн.




- Мальдіви - 99% площі, 1196 коралових островів в Індійському океані. І тут заборонене вживання алкоголю всюди, крім курортних готелів. Мальдіви - є одним з найпопулярніших місць для медового місяця. Тут відсутнє телебачення і газети, та й логічно, маючи такі вигляди. Потрібен тест до прильоту. Ціна - від 53 тис грн за 10 ночей з сніданками, а повний пансіон від 82 тис грн на двох.


- Шрі-Ланка - свіжі морепродукти, дорогоцінні камені, «благословенна земля», буддизм, цікава культура, традиції, цейлонський чай та кориця. Тут суцільні тропічні хащі, причому як у глибині острова, так і за дві хвилини від пляжу. Потрібна віза 35 доларів, місцевий медичний поліс. Невакцинованим туристам - карантин, потім тест, який коштує 40 доларів. Ціна: від 45 тис грн за двох 10 ночей без харчування, від 60 тис грн з «All inclusive».


- Мексика – подарувала нам шоколад, кукурудзу, перець чилі та текілу з блакитної агави. Піраміди Майя, комфортна температура в +28 градусів – для екскурсій комфортно. Вода в Карибському морі також 25-28 градусів весь рік. В’їзд дозволено усім. Ціна від 78 тис грн за 10 ночей без харчування. З «All inclusive» 5* обійдеться від 105 тис грн за 12 ночей. Летіти від 11 до 14 годин, в залежності від авіакампанії.




- Сейшели - напрямок обожнюють знаменитості. Це найменш населена держава Африки. Тут білосніжні пляжі, безкрайній океан, хороша погода. Тести ПЛР перед вильотом навіть немовлятам, а також заповнюється спеціальна форма. Без харчування за 4* на двох потрібно мати 72 тис грн, а 5* від 104 тис грн, а за повний пансіон - ціна від 113 тис грн. Без прямого перельоту.


Аналіз цін проведено за січень-лютий 2022 року, інформація про умови подорожей використана з офіційних джерел. Для кожного є можливість підібрати індивідуальний тур по світу.


Поки описувала про країни, у думках вже полежала на березі океану. Мрійте обережно - мрії мають здатність збуватися! Подорожі чекають!


Тетяна Пашкевич, туристична агенція «Beebika Tours»

Вчора

Сторінки:
Нагору