КВІ
Субота
27
05:40

​15% школярів Житомира навчаються онлайн з-за кордону

15% школярів навчаються в житомирських ліцеях онлайн, тому що перебувають за кордоном. Про це в коментарі Суспільному розповіла головна спеціалістка департаменту освіти Житомирської міської ради Наталія Єрмакова.

За її словами, через початок повномасштабної війни 4 800 дітей виїхали з Житомирської міської територіальної громади за межі України, але продовжили навчання в школах Житомира в режимі онлайн. Близько 300 дітей вибули з навчальних закладів міста.


Загалом від початку другого семестру поточного навчального року в Житомирі 50% учнів міських ліцеїв навчаються очно. Про це 23 березня на позачерговому засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради розповів директор міського департаменту освіти Валентин Арендарчук.


За його словами, в першому семестрі онлайн навчалися 60% школярів.


"З другого семестру в нас збільшилася кількість дітей, які навчаються очно. Зараз це 50/50, було 40/60, тобто у першому семестрі більше школярів навчалося в онлайн режимі. У другому семестрі в нас збільшилася кількість дітей, батьки яких бажають, щоб діти відвідували школу офлайн", – сказав Валентин Арендарчук.

Вчора

Сторінки:
Нагору