КВІ
Неділя
28
09:26

​Анатолій Душко долучився до патріотичного флешмобу та висловив слова глибокої шани українським Героям

У другий день патріотичного флешмобу #31героїчний, що проводиться за ініціативи Житомирської ОВА з нагоди відзначення Дня Державного Прапора та 31-ї річниці Незалежності України, жителі та гості Житомира залишили сотні щирих побажань нашим нескореним та мужнім Героям, які самовіддано захищають Україну від російських загарбників.

Начальник Управління культури та туризму Житомирської ОВА Анатолій Душко також завітав на одну із локацій флешмобу – у Житомирському музичному фаховому коледжі ім. В.С.Косенка, аби висловити побажання спільної Перемоги над ворогом і слова глибокої шани українським Героям.


Як розповіла директорка коледжу Ганна Бродська, сьогодні на локацію завітали представники трьох різних поколінь містян: зовсім юні житомиряни, їхні батьки, бабусі та дідусі – вільні громадяни європейської країни, безпосередні свідки та учасники безстрашної боротьби українського народу за власне теперішнє й майбутнє.


Десятки слів безмежної, зворушливої вдячності військовослужбовцям, які героїчно боронять нашу державу від російських окупантів, закарбували на прапорі відвідувачі локації.


Завтра, 19 серпня, проходитиме третій день флешмобу.

Вчора

Сторінки:
Нагору