КВІ
П'ятниця
26
16:00

​Бердичівські поліцейські оголосили про підозри у зберіганні наркотиків двом чоловікам

Правоохоронці Бердичівщини продовжують заходи щодо виявлення та припинення правопорушень, пов’язаних з незаконним обігом наркотичних чи психотропних засобів. 27 вересня двом особам поліцейські оголосили про підозри у вказаних діяннях.

27 вересня у райцентрі оперативники кримінальної поліції під час поверхневого огляду виявили у 38-річного місцевого чоловіка поліетиленовий пакет з кристалічною речовиною. Чоловік пояснив, що зберігав заборонену речовину для власних потреб.


Працівники слідчо-оперативної групи Бердичівського райвідділу поліції належним чином задокументували та вилучили виявлене, яке в подальшому буде направлене на експертне дослідження.


ині у рамках розпочатого кримінального провадження триває з’ясування всіх обставин, а також походження вилученої речовини. На початку вересня під час оперативно-профілактичного відпрацювання правоохоронці виявили у 25-річного бердичівлянина рослинну масу.


У серпні оперативники кримінальної поліції під час поверхневої перевірки вилучили у 46-річного місцевого жителя пакунок із рослинами коноплі. Під час досудового розслідування чоловіки пояснили, що зберігали наркотичні засоби для власного вжитку.


Відтак 27 вересня за зібраними доказами, свідченнями та висновками експертів за погодженням з окружною прокуратурою 25-ти та 46-річним бердичівлянам дізнавачі повідомили про підозри у вчинені правопорушень, передбачених ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.


Законодавством подібні протиправні дії караються від штрафу до 5 років обмеження волі.

Вчора

Сторінки:
Нагору