КВІ
Вівторок
30
00:53

​Бердичівські поліцейські викрили торговця зброєю та боєприпасами

У лютому правоохоронці отримали інформацію про ймовірну причетність жителя Андрушівської громади до незаконного поводження зі зброєю. Відтак подальша перевірка проводилась у рамках відкритого кримінального провадження.

Під час оперативно-розшукових заходів стало відомо, що чоловік намагається знайти покупців для продажу зброї та боєприпасів. Тож поліцейські задокументували реалізацію фігурантом гвинтівки та гранати. Ще в одному випадку чоловік продав гранату із запалом та тротил. За такі «товари» він отримав майже 16 тисяч гривень.


Оперативники кримінальної поліції Бердичівського райвідділу затримали 50-річного фігуранта відразу після чергового збуту ним заборонених предметів.


Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання затриманого правоохоронці вилучили тротилову шашку, понад півтори сотні набоїв різного калібру, електродетонатор та грошові кошти.


Під процесуальним керівництвом Бердичівської окружної прокуратури слідчі поліції оголосили чоловікові про підозру за ч. 1 ст. 263 ККУ, тобто незаконному поводженню зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Досудове розслідування триває.


Відповідно до чинного законодавства чоловікові може загрожувати позбавлення волі строком від 3 до 7 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору