ТРА
Неділя
5
14:36

​Бердичівські слідчі оголосили чоловіку підозру у вчиненні ДТП із постраждалими

Днями поліцейські Бердичівського районного відділу повідомили про підозру чоловікові, який кількома тижнями раніше вчинив дорожньо-транспортну пригоду. Внаслідок ДТП постраждали троє людей. Досудове розслідування триває.

Як встановили правоохоронці, удень 21 листопада 62-річний житель Херсонської області, керуючи автомобілем «Chevrolet», на автодорозі Бердичів-Іллінці, поблизу с. Звинячого, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де скоїв зіткнення з автомобілем «Volkswagen Crafter» під керуванням 34-річного жителя Миколаївщини.


У результаті ДТП водій та двоє пасажирок «Chevrolet» отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до Ружинської лікарні. Медики діагностували у потерпілих забої та переломи.


Зібравши необхідні свідчення та докази, слідчі повідомили 62-річному водію про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.


Процесуальне керівництво здійснює Бердичівська окружна прокуратура.


Санкція статті передбачає покарання від штрафу до трьох років обмеженням волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.


Досудове розслідування триває.

Вчора

Сторінки:
Нагору