КВІ
Вівторок
30
07:19

​Чуднівські поліцейські встановили причетного до викрадення мопеда

Оперативники відділення поліції №5 Житомирського районного управління поліції викрили юнака у незаконному заволодінні мопедом. Відкрито кримінальне провадження. 1 вересня до поліцейських звернувся 71–річний житель Романівської територіальної громади із заявою про викрадення мопеда «Alpha».

На місце події для з’ясування обставин виїхали правоохоронці. Так, стало відомо, що заявник місяць тому залишив свій транспортний засіб у лісовому масиві між селами Биківкою та Соболівкою і пішов по гриби. Коли чоловік повернуся – двоколісника не було. Спочатку він намагався самостійно відшукати зниклий мопед, а потім, зрозумівши, що це не вдається, звернувся до поліції.


Оперативники, опрацювавши зібрану інформацію, запідозрили у вчиненні правопорушення 16-річного жителя с. Биківки. Як згодом з’ясувалось, хлопець взяв чужий двоколісник та встиг його вже продати.




Наразі викрадене поліцейські вилучили.


Нині за даним фактом триває розслідування за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ. Відповідно до чинного законодавства незаконне заволодіння транспортним засобом карається обмеженням волі на строк від 3 до 5 років або позбавленням волі на той самий строк.

Теги: Чуднів

Вчора

Сторінки:
Нагору