КВІ
Понеділок
29
21:48

​До Житомирщини з робочим візитом завітав Сергій Тимофєєв

05 квітня в рамках робочої поїздки до Житомирської області завітав директор Департаменту масового спорту та здоров’я нації Міністерства молоді та спорту України Сергій Тимофєєв.

За дорученням начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віталія Бунечка заступник начальника ОВА Юрій Денисовець та начальник управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ОВА Сергій Козловць спільно з Сергієм Тимофєєвим відвідали Радомишльську громаду та взяли участь в урочистому відкритті третього (районного) етапу змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з волейболу.


В ході візиту за участі першого заступника начальника Житомирської ОВА Наталії Остапченко відбулась робоча нарада з питань розвитку масового спорту На Житомирщині. Також учасники наради обговорили питання щодо реалізації проєктів «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» та «Активні парки – локації соціальної України».



Наступною спортивною локацією стала спортивна база дитячо-юнацької спортивної школи «Авангард», де відбулось урочисте відкриття Чемпіонату України зі спортивної аеробіки (юнаки, IV ранг).


Поліська земля гостинно зустріла спортсменів із 10 областей нашої держави: Вінницької, Донецької, Запорізької, Київської, Кіровоградської, Одеської, Сумської, Тернопільської, Черкаської та міста Києва.


Завершальним етапом робочого візиту стало місто Бердичів, де також проходив Третій (районний) етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з волейболу. Позмагатися за командну першість прибуло 10 спортивних колективів.


Даний спортивний захід проходив на базі трьох місцевих закладів освіти. Зокрема, і у спортивній залі Бердичівського педагогічного коледжу. Додатково учасники відвідали Бердичівський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та ознайомилися з діяльністю закладу.


Довідково. Бердичівський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» має на балансі три спортивні клуби, спортивний майданчик зі штучним покриттям, спортивний майданчик для пляжного волейболу, спортивний майданчик з заливним покриттям, скейт-парк.


Житомирський обласний центр ФЗН «Спорт для всіх» спільно з Управлінням національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОДА реалізує соціальний проєкт «Активні парки – локації здорової України».

Сторінки:
Нагору