КВІ
Неділя
28
23:16

​Комунальники працювали всю ніч – у Житомирі тепло підключене у 905 з 950 будинків

Станом на ранок 23 жовтня у Житомирі підключили опалення у 905 із 950 будинків – для цього комунальникам довелося працювати до четвертої години ранку. Про це під час етеру на своїй сторінці у мережі Facebook повідомив Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

За його словами, до кінця доби комунальники планують підключити тепло практично у всьому місті.


"Орієнтовно плануємо підключити тепло у 99,9% будинків. Можливо, одна невелика дахова котельня ще буде потребувати робіт в понеділок (24 жовтня – ред.) зранку. Десь треба повітря спустити, десь відрегулювати щось, але ми з теплом. Якщо у вас не гріють батареї, то звертайтеся до голови свого ОСББ або до управляючої компанії і телефонуйте на лінію теплокомуненерго", – говорить Сергій Сухомлин.


Міський голова розповів, що житомирські комунальники працювали усю ніч.


"Комунальники теплокомуненерго всю ніч підключали і перепідключали котельні – через ситуацію з енергомережами було дуже багато нюансів. Закінчили роботу приблизно о четвертій ранку. Величезна подяка нашому обленерго, міністру регіонального розвитку Олексію Чернишову, голові "Укренерго", бо вчора всі працювали над тим, щоб відновити можливості, але потужності, яких потребує Житомир – це вже окрема історія. Тільки вчора ввечері вдалося ці потужності на Житомир завести. Наразі у Житомирі є електрика, є вода і буде тепло", – сказав Сергій Сухомлин.

Вчора

Сторінки:
Нагору