КВІ
Вівторок
30
10:57

​На Чуднівщині поліцейські викрили чоловіка у низці крадіжок

Оперативники кримінальної поліції встановили причетність 37-річного жителя місцевої громади до викрадення чужого майна. Поліцейські вилучили належні потерпілим речі. Нині тривають досудові розслідування.

До відділення поліції у м. Чуднові надійшло кілька звернень жителів смт Вакуленчука про крадіжки. Так, наприкінці травня з підсобного приміщення, що належить 85-річному пенсіонеру, зникла електрична пила. Невідомий ймовірно потрапив усередину вночі, пошкодивши вікно. А у 69-річного та 53-річної жителів селища були викрадені велосипеди.


Поліцейські провели низку розшукових заходів, у тому числі й перевірили осіб, схильних до вчинення подібних правопорушень. У результаті обґрунтовано запідозрили у причетності до крадіжок 37-річного жителя смт Великих Коровинців. Чоловік раніше неодноразово вчиняв майнові злочини та був засуджений за такі діяння.


Правоохоронці вилучили у нього чуже майно. Нині у рамках розпочатих кримінальних проваджень триває з’ясування всіх обставин події.


Зважаючи, що крадіжки були вчинені в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 КК України), чоловікові може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Теги: Чуднів

Вчора

Сторінки:
Нагору