КВІ
Вівторок
30
01:34

​На Овруччині двоє людей віддали понад 100 тис грн шахраям

На початку квітня до відділу поліції № 1 (м. Овруч) Коростенського райуправління поліції звернулися місцеві жителі з заявами про ошуканство. Рахунок 57-річної жінки був спустошений після спілкування з «працівником банку», а 41-річний містянин переказав оплату за мотоцикл та так його й не отримав.

Заявниця розповіла поліцейським, що 21 березня їй зателефонував представник банківської установи, який повідомив, що хтось намагається збільшити кредитний ліміт її картки. Аби припинити несанкціоноване втручання, співрозмовник запитав у неї цифровий код з смс-повідомлення. Дослухавшись незнайомця та виконавши його рекомендації, потерпіла виявила зникнення 66 тисяч гривень кредитних коштів.


А 41-річний житель Овруча знайшов оголошення про продаж мотоцикла на торгівельному Інтернет-майданчику. Чоловік домовився про купівлю двоколісника, а також погодився умову продавця – попередню оплату повної суми покупки. Відтак він переказав 40 тисяч гривень на картку незнайомця. В результаті омріяного мотоциклу він не отримав, як і повернення коштів. А зв'язок з продавцем обірвався.

Вчора

Сторінки:
Нагору