КВІ
Вівторок
30
06:29

​На Житомирщині 16-річна дівчина викрала у продавчині мобільний телефон

В Олевську поліцейські розшукали причетну до крадіжки мобільного телефону

13 грудня до поліції звернувся 41-річний містянин з повідомленням про крадіжку, що сталася у його крамниці. З приміщення зник мобільний телефон 37-річної продавчині.


На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції № 2 (м. Олевськ) Коростенського райуправління. Правоохоронці встановили, що власниця залишила гаджет на лавці без нагляду.


Оперативники кримінального блоку переглянули записи з камер відеоспостереження та виявили, що чужу річ забрала відвідувачка. Вже за добу причетну, 16-річну місцеву жительку, розшукали. Викрадене у неї вилучили.


Дії дівчини кваліфіковано за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Нагадаємо, що за таке правопорушення, вчинене в умовах війни, передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.


Поліцейські застерігають працівників торговельних закладів: будьте максимально уважними на робочих місцях. Ваша зібраність, відповідальність та обачність допоможе ефективно виконувати свої обов’язки та не допускати крадіжок майна. Також зберігайте власні речі у недоступних для відвідувачів місцях, аби не створювати сприятливих для крадіжок ситуацій

Теги: Олевськ

Вчора

Сторінки:
Нагору