КВІ
П'ятниця
26
11:46

​На Житомирщині останні дві доби фіксують зменшення кількості випадків захворювань на COVID-19

Про це під час щоденного брифінгу розповіла заступниця голови Житомирської облдержадміністрації Наталія Остапченко. 26 та 27 квітня в області було зафіксовано по три підтверджених випадки захворювання на коронавірус. 25 квітня - 11 випадків. Загалом, на Житомирщині зареєстровано 354 випадки зараження на COVID-19. 19 людей станом на сьогодні одужали.

Очільник обласного управління охорони здоров'я Микола Суслик додав, що по лінії екстренної медицини в медичній допомозі кількість викликів до хворих з підозрою на коронавірус помітно зменшилася. Так, якщо раніше, за словами Миколи Суслика, це було 20-25 викликів, то зараз 10-12.


На лікуванні у стаціонарах області перебуває 85 пацієнтів. Серед важких - шестеро пацієнтів. 27 квітня на апарат штучної вентиляції легень перевели ще одного пацієнта віком 85 років, тож, тепер в області пацієнтів на щтучній вентиляції - двоє. Двоє пацієнтів - у Коростені та Бердичеві знаходяться на кисневій підтримці, ще двоє - у стані ближче до середньої важкості, отримують подальше лікування.

Вчора

Сторінки:
Нагору