КВІ
П'ятниця
26
16:05

​На Житомирщині упродовж доби рятувальники вивільнили зі снігових заметів 33 транспортних засоби

Через погіршення погоди і хуртовини упродовж доби рятувальникам Житомирщини довелося вивільняти зі снігових заметів 33 транспортних засоби. Про це Суспільному повідомила пресофіцерка Управління ДСНС в області Ірина Романюк. За її словами, на автошляхах Житомирщини рятувальники надавали допомогу водіям, чиї транспортні засоби опинились у снігових заметах:

"На виїзді з міста Новоград-Волинський о 22:33 по об'їзній дорозі утворився величезний затор. Рух не могли продовжити 13 автомобілів, серед яких вантажівки, легковики та карета швидкої допомоги. Упродовж ночі рятувальники проводили аварійні роботи з відбуксировування транспортних засобів та відновлення руху".


У Коростені бійці ДСНС за допомогою тросу і спецтехніки відбуксирували 6 вантажних автомобілів. Пулинські фахівці Служби порятунку вивільнили зі снігового замету автомобіль швидкої допомоги.


Ірина Романюк також поінформувала, що у Житомирі о 23:42 завантажений автомобіль Scania Укрпошти занесло на перехресті вулиць Бородія – Гоголівська, і авто частково перекрило рух іншим транспортним засобам. "Прибулі за викликом рятувальники вручну допомогли іншим водіям виштовхати автівки, – каже Ірина Романюк. – А потім за допомогою тросу і пожежного авто ще квартал відбуксировували вантажівку Укрпошти".


Загалом рятувальники вивільнили зі снігових заметів 33 транспортних засоби, серед яких – 31 вантажівку, 1 автомобіль швидкої допомоги та легковий автомобіль.


Також 8 лютого ввечері рятувальники розгорнули на межі Житомирської та Київської областей (на 68 кілометрі автодороги Київ – Чоп) мобільний пункт обігріву для водіїв та тих, кого негода застала в дорозі. Там можна відігрітися, підзарядити мобільні пристрої та попити гарячого чаю.

Вчора

Сторінки:
Нагору