КВІ
П'ятниця
26
15:33

​На Житомирщині закрили нелегальне лісопереробне підприємство

2 лютого правоохоронці Романова виявили у селі Червоні Хатки Романівського району нелегальне лісопереробне підприємство. Жодних документів, які б узаконювали діяльність пилорами, власник території поліцейським не надав. Відтак роботу лісопильні зупинили. Розпочато слідство.

Про це повідомляють у Нацполіції в Житомирській області. Так, правоохоронці слідчо-оперативної групи Чуднівського відділення поліції встановили особу власника території – ним виявився 27-річний житель села Червоні Хатки. Однак жодних реєстраційних документів, необхідних для законного функціонування пилорами, чоловік поліцейським не надав.


Крім того, під час огляду лісопильні правоохоронці виявили понад пів сотні колод різної деревини, більш ніж шістсот вже виготовлених дубових і соснових дощок, стрічкову установку для розпилення лісу й автомобіль для його перевезення.


Усю деревину та інше майно, що може свідчити про незаконну діяльність пилорами, правоохоронці вилучили до з'ясування обставин.


Слідчі розпочали кримінальне провадження. Правова кваліфікація події – стаття 246 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до 3 років ув'язнення.

Вчора

Сторінки:
Нагору