КВІ
Вівторок
30
10:46

На Житомирщині зупинили тракториста з фальшивим документом

25 грудня працівники сектору реагування патрульної поліції зупинили трактор «Беларусь», водій якого порушив Правила дорожнього руху. 34-річний керманич надав для перевірки інспекторам посвідчення машиніста-тракториста з явними ознаками підроблення.

На місце події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №2 Коростенського райуправління. Поліцейські вилучили посвідчення та направили для подальшого експертного дослідження. Його власник стверджує, що саме такий документ отримав після закінчення навчання в автошколі, в обласному центрі.


Нині дізнавачі встановлюють походження документа у межах досудового розслідування за ч. 4 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) КК України.


Шановні громадяни! Пам’ятайте, що використання завідомо підробленого документа є караним діянням. За це законодавством передбачено покарання у вигляді штрафу до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 2 років.

Теги: Олевськ

Вчора

Сторінки:
Нагору