КВІ
П'ятниця
26
10:43

​На Звягельщині поліцейські інформують жительок громад про шляхи уникнення домашньої тиранії

24 листопада, поліцейські спільно з фахівцями із соціальної роботи Новоград-Волинського міського центру соціальних служб у рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» у с. Майстрові провели профілактичну зустріч із жінками, на якій роз'яснили поняття домашньої тиранії та як уникнути цього негативного явища.

Соціальні працівники нагадали присутнім про те, як протидіяти насильству, куди можна звернутися за допомогою та роздали буклети із порадами. Згодом усі разом переглянули відеоролики та обговорили алгоритм дій у разі, якщо хтось став свідком або жертвою протиправного діяння.


Поліцейські нагадали жінкам про те, що дитина, яка стала очевидцем вчинення насильства у родині, також вважається постраждалою. Правоохоронці розповіли про статистику вчинення насильства у родині на території Новоград-Волинського району.


- З початку року поліцейські склали 735 адміністративних протоколів та винесли майже 310 термінових заборонних приписів стосовно кривдників, а також зареєстрували 26 кримінальних проваджень, - зазначив начальник сектору протидії домашньому насильству Сергій Лібіченко.


Шановні громадяни, якщо ви постраждали від насильства у родині або розумієте, що існує загроза його вчинення, не мовчіть, звертайтеся за допомогою.

Вчора

Сторінки:
Нагору