КВІ
Вівторок
30
06:37

​Начальник Житомирської ОВА підписав меморандум про співпрацю з військовими льотчиками. ВІДЕО

Начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко підписав меморандум про співпрацю з військовими льотчиками, з якими Житомирську ОВА пов’язує плідне співробітництво протягом останніх років.

«Цей меморандум відкриває нові можливості для всебічної допомоги військовослужбовцям. Крім підтримки технічного характеру чи матеріального забезпечення наших військових, ми маємо співпрацювати й в інформаційному, соціально-культурному, національно-патріотичному напрямках», — підкреслив Віталій Бунечко.


Така комплексна співпраця дозволить надавати не лише необхідну матеріально-технічну допомогу бойовим частинам, а популяризувати військову службу у суспільстві, висвітлювати звитяги захисників українського неба.


«Ми пишаємося можливістю співпрацювати з військовими та робити свій внесок у їх підтримку та визнання їхньої важливої ролі в житті нашої країни. Цей меморандум — це важливий наступний крок на нашому спільному шляху з усіма, хто щодня б’ється за нашу свободу та безпеку і наближає нашу Перемогу!» — зауважив Віталій Бунечка.

Вчора

Сторінки:
Нагору