КВІ
П'ятниця
26
12:19

​Поліцейські розслідують ДТП у Житомирському районі за участі трьох автівок

15 серпня увечері на 129 км автодороги Київ-Чоп сталася дорожньо-транспортна пригода за участі ВАЗа, мікроавтобуса та вантажівки. У результаті травми загинув водій ВАЗівки, а пасажирка буса була травмована. Поліція розпочала розслідування обставин пригоди.

Попередньо встановлено, що близько 22:20 на трасі Київ-Чоп, при в’їзді на об’їзну дорогу м. Житомира, 72-річний водій ВАзівки, прямуючи у напрямку столиці по смузі для зустрічного руху, здійснив зіткнення з мікроавтобусом «Mercedes Sprinter» під керуванням 45-річної жительки Житомирського району. Від удару бус перекинувся, зачепивши вантажівку «МАН», яка рухалася у крайній правій смузі.


У результаті ДТП водій легковика від отриманих травм загинув на місці пригоди. Пасажирка мікроавтобуса, з отриманими травмами 27-річна жителька Житомирського району, була госпіталізована до Житомирської лікарні.


Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Зафіксовані усі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Вчора

Сторінки:
Нагору