ТРА
Понеділок
13
10:06

​Понад 30 літніх та маломобільних жителів Херсонщини евакуювали на Житомирщину

29 грудня з Херсона до Коростеня потягом евакуювали понад 30 літніх та маломобільних людей. Про це повідомила Коростенська організація Червоного Хреста на своїй сторінці у мережі Facеbook.

"Незважаючи на повітряну тривогу та напружену ситуацію, наші волонтери та працівники геріатричного пансіонату спільно та злагоджено зустріли з евакуаційного потягу 31 людину з Херсонщини. Ці люди були на обліку територіального центру у Херсоні, а зараз ними буде опікуватися геріатричний пансіонат Коростеня", – йдеться у повідомленні.


29 грудня голова Херсонської обласної військової адміністрації Ярослав Янушевич повідомив, що люди, які обслуговувалися у терцентрах районних рад, вирушили до Коростеня у супроводі соцпрацівників.


"Серед евакуйованих – 19 маломобільних людей. Їм допомогли дістатися вокзалу та потрапити у потяг. На новому місці всіх зустрінуть і влаштують у соціальні заклади, де вони будуть у безпеці та отримуватимуть необхідний догляд і допомогу. Ніхто не залишиться наодинці з проблемами", – повідомив Ярослав Янушевич.

Вчора

Сторінки:
Нагору