ТРА
Середа
15
06:39

​Ракетна атака 31 грудня: На Житомирщині військові ППО збили п'ять ракет армії РФ

Вдень 31 грудня армія РФ провела чергову ракетну атаку по Україні. У Житомирській області також було чути звуки вибухів. Голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко поінформував, що ППО збила над Житомирщиною п'ять ракет армії РФ.

Повітряну тривогу у Житомирській області оголосили о 12.50. Одночасно з цим Житомирський міський голова Сергій Сухомлин вийшов у прямий етер на свої сторінці у мережі Facebook, повідомивши, що у Житомирі частково відключили електроенергію, внаслідок чого перестали працювати частина котелень.


"Це технічні відключення через загрозу ракетного удару. Як бачимо, росіяни і в передноворічний час залишаються в своєму амплуа. Але вони точно не зіпсують нам свято. Наразі водоканал працює, електрику включимо вже після того, як загроза мине. Зараз надія на наші ЗСУ і ППО", – сказав Сергій Сухомлин.


О пів на другу дня голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко у своєму Telegram попередив жителів області про загрозу ракетного удару і попросив не нехтувати сигналами повітряної тривоги. За кілька хвилин голова ОВА написав, що ракети пролітають над Житомирщиною, а згодом і про повторний запуск ракет з Каспійського моря. О 13.51 Віталій Бунечко написав, що в області спрацювала ППО.


О 16.55 Віталій Бунечко написав пост, у якому поінформував, що під час ракетної атаки 31 грудня над Житомирщиною військові ППО збили п'ять ракет, запущених армією РФ.


"Наші енергетики вже відновлюють енергопостачання населених пунктів, які довелося відімкнути, щоб убезпечити систему на випадок ракетного удару. Новий рік усі жителі області зустрічатимуть зі світлом. Дякуємо українцям-героям, які чинять опор ворогу на різних фронтах. Пам'ятаємо про їх щоденний подвиг та віримо в Перемогу!" – написав Віталій Бунечко.

Вчора

Вчора

Сторінки:
Нагору