КВІ
П'ятниця
26
07:53

​Ще один клас безпеки відкрито у Бердичівському районі

Дитяче безпекове середовище, де у невимушеній обстановці можна проводити заняття з використанням різних активностей і одночасно вивчати правила безпечної поведінки в різних ситуаціях, сьогодні відкрили на базі Маркушівського ліцею Райгородоцької сільської ради Бердичівського району.

«Клас безпеки» розділений на кілька навчальних зон: пожежної безпеки, мінної безпеки, правил дорожнього руху, психологічного розвантаження, ігрову зону та зону домедичної допомоги. Кода локація обладнана відповідним інвентарем та муляжами, що допоможуть дітям наочно сприйняти інформацію.



Традиційний перший урок відбувся для учнів 4 класу. Діти активно брали участь у тематичній квест-грі від освітян.


Фахівці ДСНС провели бесіду з питань пожежної безпеки, навчали як користуватися вогнегасником та діям у разі виявлення вибухонебезпечних предметів. Школярі відповідали на питання, відгадували загадки та переглядали на тему мінної та пожежної безпеки. Надзвичайники, використовували відео та сувенірну продукцію, які створені ДСНС спільно з UNICEF Ukraine.



Діти, які виявили бажання приєднатися до дитячого руху Дружин юних пожежних-рятувальників виступили з театральною постановкою.


У продовження заходу в шкільному спортзалі відбулися змагання з елементами пожежно-прикладного спорту: пожежна естафета, подолання смуги перешкод та інші спортивні конкурси. В запеклій боротьбі перемогу отримала команда юних рятувальників-пожежних “Живчик”, друге місце посіла команда “Фенікс”, а третє - “Сокіл”. А на закінчення дітям подякували за участь у змаганнях та запросили на екскурсію до пожежно-рятувального підрозділу ДСНС.


Вчора

Сторінки:
Нагору