КВІ
Понеділок
29
07:53

​Сухомлин: У Житомирі розгорнуть 21 пункт обігріву

Пункти обігріву будуть обладнані у вже існуючих адмінприміщеннях, де є можливість встановити автономні засоби опалення або металеві печі.

«Маю надію, що системи теплозабезпечення та водопостачання у Житомирі працюватимуть стабільно навіть у складних умовах. До того ж ми маємо котельні на альтернативному паливі, скоро запрацюють модульні, є генератори, які забезпечать наші КП потужностями у разі необхідності», — сказав Сергій Сухомлин.


Житомирський міський голова також додав, що міста України, які були окуповані, де велися бойові дії, не зможуть забезпечити теплом та водою населення. Тож очікується переїзд до міст, котрі з теплом. Тому частина цих пунктів обігріву може знадобитися і для вимушених біженців.


«Формуємо адміністративний центр з числа наших комунальних підприємств. Аби відповідальні за пункти обігріву у разі потреби приймали людей, роздавали гарячий чай. Щоб людина упродовж години-двох могла зігрітися і повернутися додому», — говорить Микола Дідківський, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення.

Вчора

27.04.24

Сторінки:
Нагору