ТРА
Понеділок
13
19:17

​Троє загиблих, шестеро травмованих: На Житомирщині зіткнулися два мікроавтобуси

26 грудня в Коростенському районі Житомирщини на території Олевської громади сталася ДТП – зіткнулися два мікроавтобуси. В результаті троє людей загинули, шестеро травмовані. Серед постраждалих жителі Волинської, Черкаської, Київської та Житомирської областей, розповіла Суспільному пресофіцерка Нацполіції Житомирщини Алла Ващенко.

За її словами, автопригода сталася близько 18:00 на 220 кілометрі траси Київ-Ковель, поблизу с. Забороче Олевської громади.


Попередньо 45-річний водій "Volkswagen T-4" не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху. Там він зіткнувся з автомобілем "Renault Trafic", яким керував 31-річний житель Рівненщини, що рухався у напрямку Києва.


"Унаслідок ДТП на місці автопригоди загинули двоє пасажирів "Volkswagen T-4", жителі Волинської області віком 40 та 25 років. Водій цього ж мікроавтобусу помер вже в лікарні під час надання йому медичної допомоги. Ще двоє пасажирів цього ж автомобіля, жителі Волині 1975 та 1987 року народження, отримали травми та були ушпиталені", – розповіла Алла Ващенко.


Також травми різного ступеня тяжкості отримали четверо пасажирів мікроавтобусу "Renault Trafic". Так до лікарні госпіталізували жительку Черкаської області 2000 року народження, двох жителів Київської області, 1999 та 1975 років народження, та жителька Звягельського району Житомирщини 1968 року народження, сказала пресофіцерка Нацполіції Житомирщини.


Розпочате досудове розслідування за частиною третьою статті 286 Кримінального кодексу України.

Вчора

Сторінки:
Нагору