КВІ
Вівторок
30
02:17

​У 10 громадах Житомирщини є потреба в електромонтерах

Громади Житомирщини кличуть на роботу електромонтерів, яким платитимуть до 15 200 грн. 33 робочих місця пропонують комунальні та виробничі підприємства, ОСББ, лікарні, хлібозавод, філії Укрзалізниці та ін..

електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування забезпечує безперебійну роботу пристроїв та електроустаткування, перевіряє та ремонтує електрообладнання і устаткування виробництва, виконує монтажні роботи, розбирає та замінює пошкоджені деталі.


електромеханік убезпечує безаварійну та надійну роботу пристроїв і обладнання, що обслуговується, правильну їх експлуатацію, своєчасний якісний ремонт і модернізацію, відповідно до інструкцій з технічного обслуговування, затверджених креслень та схем, діючих технічних умов і норм. Вивчає умови роботи пристроїв, виявляє причини передчасного спрацювання, вживає заходів щодо їх запобігання та усунення. Інструктує працівників, що користуються цими пристроями, з правил їх експлуатації.


електромонтер з ремонту та монтажу кабельних ліній робить монтаж, демонтаж, поточний ремонт, технічне обслуговування кабельних ліній та електроустаткування.


електромонтер з обслуговування підстанції виконує огляд та ремонт електротехнічного обладнання, виконує оперативне обслуговування обладнання електропідстанцій.


електромонтер контактної мережі виготовляє троси середніх анкетувань; перевіряє, підтягує та фарбує бандажі; перевіряє габаритні ворота; перемикає роз'єднувачі контактної мережі в межах дистанції (дільниці), яка обслуговується; встановлює та замінює збірні опори, гнучкі поперечки, ригелі, консолі, кронштейни, фіксатори.

Вчора

Сторінки:
Нагору