КВІ
Вівторок
30
01:23

​У Бердичеві чоловік вбив власну матір-пенсіонерку

Уранці 1 квітня до поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про смерть її сестри, яку виявили з тілесними ушкодженнями.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Бердичівського райвідділу поліції. На тілі 71-річної жінки експерти виявили рубані рани. З місця події поліцейські вилучили слідову інформацію та речові докази.


Під підозру потрапив 50-річний син загиблої. Саме він зателефонував до тітки та повідомив, що нібито, коли прокинувся, матір вже була мертвою. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, давав суперечливі покази й всіляко намагався переконати поліцейських у своїй непричетності до смерті жінки.


Попередньо правоохоронці встановили, що напередодні ввечері між родичами виник конфлікт. Ймовірно, під час з’ясування стосунків чоловік завдав матері смертельних поранень.


Слідчі затримали чоловіка у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Наразі призначено судово-медичну експертизу щодо причин смерті жінки.


Під процесуальним керівництвом Бердичівської окружної прокуратури слідчі поліції повідомили чоловікові про підозру за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Нині тривають слідчі дії та вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.


Відповідно до чинного законодавства чоловікові може загрожувати тривале ув'язнення.

Вчора

Сторінки:
Нагору