КВІ
Субота
27
09:25

​У Хорошеві припинили підпільні оборудки продавчині, яка продавала алкоголь «на розлив»

Під час превентивних заходів у селищі поліцейські з’ясували, що працівниця одного з місцевих магазинів реалізовує неліцензовані горілчані вироби.

Правоохоронці встановили, що торговельний заклад має всі належні дозволи для реалізації підакцизної продукції. Однак під прилавком виявили пакунок з алкоголем невідомого походження, місткістю близько 10 л. Саме його 45-річна продавчиня реалізовувала «на розлив» своїм покупцям.


Жінка визнала свою провину в учиненому та розповіла, що неліцензований товар належить їй. Відтак дільничні офіцери поліції склали відносно неї адміністративний матеріал за ч. 1 ст. 156 (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння) КУпАП. Пакунки з алкоголем сумнівного походження були вилучені.


Згідно з чинним законодавством роздрібна або оптова торгівля алкогольними напоями чи тютюновими виробами, рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, без марок акцизного податку чи з підробленими марками цього податку карається штрафом до 10 200 гривень з конфіскацією предметів торгівлі та виручки.

Вчора

Сторінки:
Нагору