КВІ
Неділя
28
13:20

​У Житомирі 19-річну дівчину обікрали прямо у магазині

11 липня поліцейські Житомирського району викрили двох причетних до крадіжок мобільних телефонів у магазинах обласного центру та смт Попільні.

19-річна житомирянка втратила свій гаджет під час шопінгу в одному з торгівельних центрів міста. Дівчина захопилася переглядом товарів та залишила свій вартісний мобільник на одній з демонстраційних стійок. За декілька хвилин вона згадала про свій телефон, однак, на місці, де лишила, його вже не було.


Оперативники Житомирського районного управління поліції переглянули записи камер відеоспостереження у магазині та з’ясували, що необачністю дівчини скористався інший покупець, який знаходився неподалік. За кілька днів правоохоронці розшукали чоловіка. Ним виявився 41-річний містянин, який свою провину визнав. Поліцейські вилучили у нього чужий телефон.


А 39-річна жителька Квітневої громади, скуповуючись в одному з магазинів Попільні, поклала свій телефон поряд на прилавку. Однак за кілька хвилин його там не було. Записи камер відеонагляду зафіксували, що ґаджет взяла жінка, яка стояла поруч.


За кілька годин після вчиненого оперативники відділення поліції №2 (смт Попільня) розшукали її за місцем проживання у Бердичівському районі. Правоохоронці вилучили телефон.


Нині усі обставини обох правопорушень встановлюють слідчі в межах відкритих кримінальних проваджень. Попередня кваліфікація обох діянь – ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Згідно з чинним законодавством подібні вчинки караються позбавленням волі від 5 до 8 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору