КВІ
Неділя
28
14:03

У Житомирі бабусю пограбували прямо на кладовищі «Дружба»

Старенька бабуся, перебуваючи на кладовищі «Дружба», що на Західному шосе, 1 березня потерпіла від зухвалої поведінки чоловіка, який довгий час її вистежував.

Врешті громадянин підійшов і, погрожуючи, вихватив у старенької сумку. Деякий час жінка намагалася протистояти зловмиснику, самотужки відбиваючись. Проте останньому все ж вдалося заволодіти особистими речами старенької. Розгублена бабуся вийшла на автодорогу де, зупинившись, водій викликав патрульних.


Звернення надійшло близько 14-ї години. Одразу ж поліцейські встановили зовнішні прикмети грабіжника і пішим патрулем розпочали рух в напрямку лісової смуги, куди побіг злочинець.


Саме слід від взуття, що залишив правопорушник на снігу, тікаючи , допоміг патрульним вирушити у вірному напрямку. Пройшовши кілометрі з півтора, увагу охоронців порядку привернула сумка, що лежала на землі. Інспектори встановили, що це є саме власністю бабусі, оскільки в середині лежали особисті її речі. Продовживши пошуки, поліцейські побачили скинутий на землю гаманець, грошей в ньому не було, також пенсійне посвідчення та інші речі. Показавши бабусі фотографії осіб, що перебували у розшуку за раніше вчиненні злочини, жінка упізнала кривдника. Маючи приблизну адресу проживання зловмисника, інший екіпаж патрульних поліцейських продовжив пошуки. В районі села Тетерівка інспектори опитали перехожих, один з яких підтвердив, що бачив громадянина, з торбинкою, ймовірно продукти харчування, декілька хвилин потому.


Перевіривши торгівельні приміщення саме завдяки розмінним купюрам, що мала бабуся у гаманці, патрульні встановили, що за ці кошти підозрюваним були куплені харчі.


На місцем проживання чоловік не з’явився. Дана особа буде затримана. Це лише питання часу.

Вчора

Сторінки:
Нагору