КВІ
Неділя
28
02:07

​У Житомирі провели в останню путь військовослужбовця Максима Фоміна

25 вересня у Житомирі попрощалися із 26-річним військовослужбовцем Максимом Фоміним. Про це у своєму Telegram повідомила пресслужба Житомирської міськради.

Максим Фомін народився у травні 1997 року в Коростені, згодом родина Фоміних переїхала до Житомира, де Максим закінчив житомирську загальноосвітню школу №26 та здобув професійно-технічну освіту за фахом тракториста-машиніста.


"Батько Максима рано пішов із життя, мама його виховувала сама. Дуже щемливо, що Максим — по суті, ще дитина у свій 21 рік — як тільки закінчив навчання, одразу став на захист нашої держави у складі Збройних сил України. Він свідомо сказав, що відкладає власне життя на потім, аби захищати Україну. Сказав, що не може займатися ще чимось тоді, коли землю нашої країни топчуть російські війська. За час служби Максим отримав від командування своєї військової частини дуже багато відзнак за виявлені ним мужність і героїзм. Максим мав поранення і контузії, але щоразу повертався до своїх побратимів. В житті Максима знали як дуже позитивну людину — він був як сонечко для своїх рідних та всіх оточуючих", — розповіла в коментарі Суспільному Житомир очільниця міського центру соцслужб для сім'ї, дітей та молоді Ольга Юрченко.


Поховали Максима Фоміна на Смолянському військовому кладовищі.

Вчора

Сторінки:
Нагору