КВІ
П'ятниця
26
16:31

​У Житомирі ТОР наводить порядок за будинком Правосуддя. ФОТО

23 серпня, інспектори роти тактико-оперативного реагування забезпечують охорону публічної безпеки та порядку на вулиці Кафедральна. Дана ділянка є місцем де систематично порушують громадський спокій та вчиняються адміністративні правопорушення.

Для осіб, котрі планують свій відпочинок у сквері, що знаходиться на вулиці Кафедральна, або у будь-якому іншому громадському місці нагадуємо, що відповідно до статті 178 КУпАП, розпивання пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв на вулицях, у закритих спортивних спорудах, у скверах, парках, у всіх видах громадського транспорту, або поява в громадських місцях у п’яному вигляді, що ображає людську гідність і громадську мораль, — заборонено та тягне за собою накладення штрафу.


Додатково звертаємо увагу відпочивальників, що прослуховування музики з ваших автомобілів, або портативних пристроїв відтворення звуку у пізній час заважає мешканцям, котрі проживають поруч.


Управління патрульної поліції в Житомирській області закликає громадян до дотримання правил поведінки під час святкових днів.

Вчора

Сторінки:
Нагору