КВІ
Вівторок
30
09:20

​У Житомирі відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися?

У Житомирі на базі освітньо-культурного Гончаренко центру запускають новий набір на безоплатні курси з вивчення правил дорожнього руху. Після завершення навчання всі учасники зможуть самостійно скласти державний іспит з теорії ПДР.

Як зазначає директорка простору Олена Яковець, в листопаді минулого року українцям дозволили складати теоретичний іспит з правил дорожнього руху без попереднього відвідування автошколи. Це наштовхнуло команду освітньої мережі на запуск нового напрямку та формування навчальних груп у своїх просторах.


«Звичайно, автошколи і надалі пропонуватимуть свої послуги з вивчення теорії ПДР. Однак середня вартість такого навчання складає 4-5 тисяч гривень. Натомість наша мережа пропонує вивчити правила дорожнього руху абсолютно безкоштовно», — ділиться Олена Яковець.


Навчальний формат курсу нічим не відрізнятиметься від викладання в звичайних автошколах. Зустрічі проводитимуть щопонеділка, щовівторка та щосереди.


«На заняттях буде змога підготуватися до складання теоретичного іспиту з правил дорожнього руху. Крім того, якщо людина вже має водійське посвідчення, але хоче актуалізувати свої знання, вона також може зареєструватися на наші курси. Жодних обмежень для участі немає: лише бажання навчатися та здобувати нові знання», — наголошують в Гончаренко центрі Житомир.


Набір на курси вже стартував, а для участі достатньо зареєструватися за цим посиланням. Після завершення навчання учасники курсів зможуть самостійно зареєструватися на складання теоретичного іспиту в сервісному центрі МВС.

Вчора

Сторінки:
Нагору