КВІ
Вівторок
30
01:35

​У Житомирі військовий, який вдарив продавчиню букетом, вибачився за свій вчинок

Військовий, який 7 квітня в одному з квіткових магазинів Житомира вдарив продавчиню букетом троянд, попросив у продавчині вибачення і пояснив мотиви своєї поведінки.

Інцидент з військовим та продавчинею квітів зафіксували камери відеоспостереження. 6 квітня військовий Віктор купив у продавчині букет троянд, а 7 квітня повернув їх продавчині та вдарив її букетом. Продавчиня Зоя Грицик розповіла, що чоловік погрожував їй звільненням з роботи.


"В суботу чоловік прийшов і сказав, що йому треба свіжі квіти поздоровити жінку. А ми якраз в суботу отримали товар. Я виставляю весь товар. В мене тут повно. І камера стоїть, видно, які квіти. Чоловік тоді сказав: мовляв, дивися, бо завтра прийду, якщо щось не так. Наступного дня я приходжу на роботу — відкриваю свій ларьок, спокійно готуюся, бо в мене прийшли троянди, мені треба крутити букети, мити вази і ставити квіти. Він прийшов, нічого не сказав, а потім каже: "Я тобі сказав, стара, що я прийду". Я тут так стою, він бере мене цим букетом два рази. Я така встала, нічого не зрозуміла і так сюди в голову", — розповіла продавчиня квітів.


За словами жінки, про інцидент вона одразу повідомила власницю магазину, яка оприлюднила відео у соціальних мережах. У Житомирському райуправлінні поліції Суспільному розповіли, що офіційного звернення з цього приводу до поліції не надходило.


"Правоохоронці під час моніторингу дописів у соціальних мережах зафіксували вказаний відеозапис та самостійно ініціювали перевірку вказаного факту. Нині за даним фактом поліцейські почали перевірку і встановлюють всіх учасників події", — поінформувала старша інспекторка з комунікації районного управління поліції Марина Вітвіцька.


Зранку 9 квітня військовослужбовець Віктор прийшов ще раз до кіоску і попросив вибачення у продавчині.


"Син загинув, дружина онкохвора. Ми раз в десять днів, раз в тиждень міняємо ці квіти. То як дружина побачила на ранок, в якому вони стані, нерви здали, чесно скажу. Я вибачаюся", — сказав військовий.


Відеозапис звернення на своїй сторінці в мережі Facebook оприлюднив Житомирський військовий інститут ім. С.П. Корольова Продавчиня сказала, що вибачила чоловіка за його вчинок.

Вчора

Сторінки:
Нагору