ТРА
Субота
4
07:56

​У Житомирі визначили переможців Всеукраїнського турніру з художньої гімнастики

17-18 лютого у Житомирі провели Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики "Miss Winter Cup". Його учасниками стали понад 350 гімнасток з Житомира, Вінниці, Дніпра, Запоріжжя, Києва, Кременчука, Луцька, Хмельницького, Одеси, Полтави, Харкова, Харківської області, Черкас.

Про це Суспільному розповіла президентка Федерації художньої гімнастики Житомирської області Руслана Білокур. За її словами, гімнасти змагалися в багатоборстві в особистій і груповій програмах.


"В особистій програмі учасники виконували вправи без предметів та з предметами. Наймолодші гімнастки виступали з обручем, м'ячем, скакалкою, а старші — ще й з булавою та стрічками", — розповіла Руслана Білокур.


Виступи оцінювала суддівська колегія, до складу якої увійшли представники від кожної команди.


"Учасники виступали у трьох категоріях. А і В — складніші. Там обирали по 4 найсильніших гімнасти, які потрапляли у фінал. У категорії "Лайт" брали участь вихованці першого року навчання. Наймолодшими учасниками були діти 2017 року народження", — повідомила президентка Федерації художньої гімнастики Житомирської області.



За її словами, паралельно відбувався чемпіонат області з художньої гімнастики.


"Чемпіонат Житомирської області з художньої гімнастики став відбірковим туром на чемпіонат України. За право участі у ньому змагалися 7 дітей за програмою кандидатів у майстри спорту, одна гімнастка першого розряду та 2 команди вихованців 2013-2014 років народження за груповою програмою", — додала Руслана Білокур.


Всі переможці турніру отримали медалі, дипломи та подарунки.

Вчора

Сторінки:
Нагору