КВІ
Субота
27
10:33

​У Звягелі суд на 3 роки позбавив чоловіка права керування транспортними засобами

У січні на одній із вулиць міста поліцейські Звягельського районного відділу помітили автомобіль «ВАЗ», водій якого порушив Правила дорожнього руху. Тож його зупинили для з’ясування всіх обставин.

За кермом перебував 26-річний місцевий житель з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Йому запропонували пройти освідування, проте чоловік відмовився.


Також поліцейські з’ясували, що водій не має при собі відповідних документів, адже вже позбавлений права керування транспортними засобами на 1 рік через подібні правопорушення. Цього ж чоловіка правоохоронці зупиняли у травні минулого року та документували його протиправні дії.


Відтак і цього разу патрульні склали відносно керманича низку адміністративних матеріалів: за ч. 2 ст. 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані сп’яніння…), ч. 1 та ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів…), ч. 1 ст. 121-3 (Порушення вимог законодавства щодо використання номерних знаків транспортних засобів) КУпАП.


Суд, розглянувши зібрані матеріали, ухвалив рішення про визнання чоловіка винним та визначив покарання у вигляді штрафу у розмірі 34 000 гривень із забороною права керування упродовж наступних 3 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору