КВІ
П'ятниця
26
10:57

​Юрій Оханський: Будівельна галузь є рушійною силою для розбудови нашої області та всієї України

07 серпня у селищі Гранітне Коростенського району відбувся урочистий захід до Дня будівельника. В урочистому заході взяли участь заступник голови Житомирської ОДА Юрій Оханський, перший заступник голови Житомирської обласної ради Олег Дзюбенко, народні депутати України Тетяна Грищенко та Андрій Пузійчук, голова Коростенської РДА Юрій Тарасюк та представники місцевої влади.

«Від імені голови облдержадміністрації Віталія Бунечка та від себе особисто вітаю вас з професійним святом. Завдяки вашій праці ми маємо нові помешкання, архітектурні шедеври, сучасні та надійні будівлі. Бажаю вам натхнення на нові професійні досягнення, успішну реалізацію проєктів та підкорення нових висот», — сказав Юрій Оханський.


За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у забезпечення розвитку будівельної галузі в області та з нагоди Дня будівельника нагороджено:

Почесною грамотою Житомирської облдержадміністрації:

Ільницького Андрія Володимировича — водія автотранспортного засобу автотранспортної дільниці ТОВ «Юнігран»;

Мороза Володимира Васильовича — начальника ремонтно-транспортної дільниці Малинського заводу по виробництву щебеневої продукції ТОВ «Юнігран»;

Тузинського Олексія Вікторовича — начальника вантажно-розвантажувальної дільниці Пинязевицького заводу по виробництву щебеневої продукції ТОВ «Юнігран».

Подякою голови Житомирської облдержадміністрації:

Заярного Олександра Івановича — директора з капітального будівництва ТОВ «Юнігран».


Також Юрій Оханський додав, що за кошти підприємства «Юнігран» у селищі Гранітне було відкрито сучасне футбольне поле зі штучним покриттям що дасть змогу дітям громади тренуватися та проводити вільний час з користю.

Вчора

Сторінки:
Нагору